Introductie les zaterdag 11 mei om 12:00 uur

Er is weer een introductie les voor uw hond. Zaterdag 02 maart om 12:00 uur (kan uw pup wennen aan de hal) kunnen wij de eerste vragen voor u beantwoorden. N.a.v de introductieles kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor het trainen.

lees verder

Er wordt weer volop geboekt voor de zomervakantie !

Zoals ieder jaar verlopen de boekingen voor de zomervakantie reeds vanaf januari t/m mei. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om nu uw vakantieverblijf van uw huisdier bij De Breborgh te gaan regelen.

lees verder

Hoog-Risico Honden worden geweigerd

Door aanscherping van de regels rond het houden van Hoog Risico Honden door de overheid en helaas toename van incidenten met honden binnen deze groep zijn wij genoodzaakt om vanaf nu strenge regels te gaan hanteren.

lees verder

Acivity games voor uw hond tijdens het verblijf in het hotel

Activity games: De extra aandacht welke uw hond kan krijgen naast de volledige verzorging welke in het basispakket zit. Honden mogen dan met de verzorgers lekker wandelen, fietsen, behendigheid, zwemmen etc.. doen. Zelfs lekker knuffelen of luieren op de bank is mogelijk, niets is de verzorgers te gek of te veel als de hond maar plezier heeft

lees verder

Chippen van uw hond en het pension

Is uw hond op of na 1 april 2013 geboren? Dan moet u uw pup binnen 7 weken na de geboorte laten chippen en registreren. Dat geldt ook voor honden die u...

lees verder