Introductie les zaterdag 20 oktober om 11:00 uur

Er is weer een introductie les voor uw hond. Zaterdag 20 oktober om 11:00 uur (kan uw pup wennen aan de hal en ) kunnen wij de eerste vragen voor u beantwoorden. N.a.v de introductieles kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor het trainen.

lees verder

Openingstijden tijdens de kerstdagen 2018

Tijdens de Kerstdagen zijn wij ook geopend voor de honden en poezen. Boek tijdig een kamer en houdt de openingstijden in de gaten. Houdt wel rekening met de nieuwe tarieven en de nieuwe berekening van de verblijfsdagen.

lees verder

Acivity games voor uw hond tijdens het verblijf in het hotel

Activity games: De extra aandacht welke uw hond kan krijgen naast de volledige verzorging welke in het basispakket zit. Honden mogen dan met de verzorgers lekker wandelen, fietsen, behendigheid, zwemmen etc.. doen. Zelfs lekker knuffelen of luieren op de bank is mogelijk, niets is de verzorgers te gek of te veel als de hond maar plezier heeft

lees verder

Hoog-Risico Honden worden geweigerd

Door aanscherping van de regels rond het houden van Hoog Risico Honden door de overheid en helaas toename van incidenten met honden binnen deze groep zijn wij genoodzaakt om vanaf nu strenge regels te gaan hanteren.

lees verder

Chippen van uw hond en het pension

Is uw hond op of na 1 april 2013 geboren? Dan moet u uw pup binnen 7 weken na de geboorte laten chippen en registreren. Dat geldt ook voor honden die u...

lees verder

Hoe doen de honden het tijdens de jaarwisseling !

regelmatig zullen we korte verslagen uit brengen over het verblijf van de honden en de poezen tijdens de jaarwisseling. Zodat u als baas bij vragen of interesse op de hoogte blijft hoe alles verloopt.

lees verder