Basis cursus

Puberen

Na de puppycursus kan jouw hond het volgende traject in: de basis cursus. Net als bij opgroeiende kinderen, komen honden ook in de puberteit. De hormoonhuishouding verandert en daarmee ook het gedrag van je hond. Dat is heel normaal en het hoort bij het volwassen worden.

Training

In de basis training besteden onze instructeurs veel aandacht aan het luistergedrag van je hond. Goed gedrag wordt beloond en slecht gedrag wordt genegeerd. Wij helpen ook jou als baas, zodat je precies weet wat wel en niet gecorrigeerd mag worden en op welke manier je dat doet.

Oudere honden

Oudere honden mogen, afhankelijk van hun niveau, ook in groepen meetrainen. We kijken dan wel eerst met een instructeur wat er getraind moet worden en waar we dat gaan doen. Dit gebeurt in een introductieles waar we alles ook met jou bespreken.

Prijzen

U volgt een cursus van 10 lessen, van ieder een uur.
De kosten hiervoor bedragen € 130,00.

Aanmelden cursus

WIJ GELOVEN DAT ZORG EN BELEVING TOT IN DE PUNTJES MOET WORDEN UITGEVOERD VOOR DIER ÉN BAAS.

Kim is eigenaar en dé hondentrainer bij De Bréborgh. Hij is kenner in hart en nieren en hij weet als geen ander hoe hij met honden om moet gaan. Cesar Millan en Martin Gaus, die kennen we allemaal. Maar wij hebben Kim Klein Breteler.