Dierencrematorium voor uw huisdier

Afscheid

Afscheid nemen is nooit leuk. Zeker niet als het om een definitief afscheid gaat. Uw huisdier maakt onderdeel uit van de familie en als familieleden komen te overlijden, dan is dat een verdrietig moment. U koestert de mooie momenten en die zullen voor altijd in uw hart blijven.

Helaas is een dierenleven net als een mensenleven eindig en dat moeten we accepteren, hoe moeilijk het ook is. Maar met een verzorgd einde aan een periode van wederzijdse waardering en genegenheid blijft er een warme herinnering achter.

Crematie

U komt na het overlijden van uw huisdier voor een emotionele keuze staan om het afscheid op een passende en dierwaardige wijze in te vullen. Wij helpen u graag en bespreken met u de mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is het cremeren van uw huisdier.

Huisdierencrematorium Twente is ondergebracht bij De Bréborgh. Het beschikt over alle faciliteiten om de crematie uit te voeren zoals u dat wenst. Wij zorgen dat alles voor u in goede banen wordt geleid, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

De Bréborgh biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot het cremeren van uw huisdier. Zo kunt u kiezen voor een individuele crematie of een collectieve crematie. Wij bespreken de opties met u en natuurlijk kunt u te allen tijden en in alle rust afscheid nemen.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd bij ons terecht.